lamqta.comОвен  Днес ще имате особена нужда от консултация с близък

...
lamqta.comОвен  Днес ще имате особена нужда от консултация с близък
Коментари Харесай

Новата седмица - край на хубав период за една зодия и нова начало за друга

lamqta.com

Овен 
Днес ще имате особена потребност от консултация с непосредствен човек, по отношение на връзките Ви с Вашата втора половинка. Тя ще е нужна, тъй като точно от страна ще се виждат проблемите, вашите неточности, а и пътят за тяхното решение и оправяне. Вслушайте се в препоръките.  

 
Телец
Днес ще Ви стане тъжно. В живота Ви завършва един доста прекрасен и доста значим интервал. Важното е, тъгата Ви да не сублимира под формата на гняв към останалите ( като цяло) и към Вашия обичан човек (в частност). Те за нищо не са отговорни.А и се постават паралелно с Вас... 

Близнаци
Денят ще Ви зарадва с вести, свързани с финанси. Може да разчитате на повишение на заплатата, или на приемане на награди. На някои представители на знака ще бъде дадена опция, с цел да получат спомагателна работа. Не е изключено и покачване в служба, само че за задачата би трябвало да прибегнете до ловкост. Работата ще бъде толкоз доста, че за другарство с околните, както и за отмора, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад потребни занимания, което доста ще зарадва по-възрастните роднии, само че ще огорчи приятелите.

Рак
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Лъв
Днес ще забележите осезателни промени в някои свои връзки, което ще Ви разкрие напълно нови хоризонти. Ако нещата се отнасят до романтика, подгответе се за по-детайлно разискване на бъдещето. Например за това, което планувате. Ако тези Ваши хрумвания засягат другарство, ще забележите по какъв начин другите ще стартират много по-уважително да се отнасят към Вашите ползи и потребности. С други думи казано, доста неща ще стартират да се трансформират, и то - очевидно към по-добро. 

Дева
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи да прояви някаква упоритост, с цел да Ви убеди във верността на своето решение на ваш общ проблем. Само че напълно не е несъмнено, че неговата упоритост ще Ви убеди, защото ще си имате свое твърдо мнение.

Везни
Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.

Скорпион
Трудностите ненадейно ще се появят там, където минимум ги очаквате, а денят ще се окаже под напрежение и сложен. Старайте се даже и за минутка да не губите контрола над обстановката, тъй като щом се отвлечете, недоброжелателите ще Ви „ подреден ” някоя беля. Изключително значимо е пределното внимание във всичко, обвързвано с финанси. Днес не сте склонни да се доверявате на който и да било, а това може да докара до спорове с околните, които няма да Ви простят несъразмерната недоверчивост. Денят е подобаващ за домашна работа, а светските развлечения ще би трябвало да поотложите, защото надали биха Ви зарадвали. 

Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
Днешният ден подготвя към спонтанни решения. Те ще бъдат доста по-ярки и ефектни от от дълго време премислените дейности. Вашия обичан човек ще би трябвало много да се потруди, с цел да притегли вниманието Ви, само че задачата му ще бъде много сложна. Впрочем, той сносно е изучил Вашите привички и навици, та по тази причина все-пак ще успее да се оправи.Ще бъде забавно!

Водолей
Това е напълно явно, само че може да се повтори още един път: над връзките би трябвало да се работи. Възможно е и да го знаете, само че едни от най-важните за Вас връзки, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към оня човек, който смятате, че не Ви дава това, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, напоследък единствено давате, дайте си сметка, че и Вие сте заслужили някакви старания от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми - просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, откакто Вие я пуснете.... Би трябвало да се концентрирайте и върху фамилните работи, защото през днешния ден от помощ се нуждаят най-близките Ви хора.Само че не проявявайте несъразмерен възторг, а напраете единствено това, за което Ви помолят.

Риби
Не се опасявайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното напредване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви много омръзнали. Възможно е точно в дома си да получите безграничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите изгубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните взаимни проблеми дружно със своите родственици. Семейството Ви в допълнение ще се сплоти посредством разискването на общите проблеми, или с гледането на някакъв забавен филм.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР